Nieuws uit de regio

29-04-2021 - Schriek

“Een boost voor het zelfvertrouwen”

De 19-jarige Quirina Piscaer uit de Schriekse Tulpenstraat heeft het geschopt tot finaliste van Queen of the Models. De organisatie, met roots in Wiekevorst, pretendeert geen ‘missverkiezing’ te zijn, maar een originele modellenwedstrijd voor dames die het willen maken in de modellenwereld. De finale gaat door in oktober in Scherpenheuvel

 “Als kind werd ik gepest omwille van mijn brilletje”, vertelt Quirina, die in een bakkerszaak in Westmeerbeek werkt. “Ik probeerde aan de hotelschool in Antwerpen hard te studeren en werd daarom als ‘nerd’ weggezet. Ik was onzeker over alles.  Dank zij een vriendin kwam ik in de modellenwereld terecht en maakte ik kennis met Happiness Belgium, een liefdadigheidsinstelling met als streefdoel blijdschap en geluk te brengen die veel doet voor de begeleiding van modellen.  Werken als model heeft me enorm veel  meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben gelukkig dat ik mezelf ben gebleven en dat ik geleerd heb om je niet aan te passen aan iemand anders. Bovendien heb ik het laatste jaar vele leuke ervaringen gehad, nieuwe mensen leren kennen  en ben ook nog gemotiveerd geraakt om te sporten”, besluit Quirina.

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Speciale promoties Check het hier