Nieuws uit de regio

29-04-2021 - Schriek

“Een boost voor het zelfvertrouwen”

De 19-jarige Quirina Piscaer uit de Schriekse Tulpenstraat heeft het geschopt tot finaliste van Queen of the Models. De organisatie, met roots in Wiekevorst, pretendeert geen ‘missverkiezing’ te zijn, maar een originele modellenwedstrijd voor dames die het willen maken in de modellenwereld. De finale gaat door in oktober in Scherpenheuvel

 “Als kind werd ik gepest omwille van mijn brilletje”, vertelt Quirina, die in een bakkerszaak in Westmeerbeek werkt. “Ik probeerde aan de hotelschool in Antwerpen hard te studeren en werd daarom als ‘nerd’ weggezet. Ik was onzeker over alles.  Dank zij een vriendin kwam ik in de modellenwereld terecht en maakte ik kennis met Happiness Belgium, een liefdadigheidsinstelling met als streefdoel blijdschap en geluk te brengen die veel doet voor de begeleiding van modellen.  Werken als model heeft me enorm veel  meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben gelukkig dat ik mezelf ben gebleven en dat ik geleerd heb om je niet aan te passen aan iemand anders. Bovendien heb ik het laatste jaar vele leuke ervaringen gehad, nieuwe mensen leren kennen  en ben ook nog gemotiveerd geraakt om te sporten”, besluit Quirina.

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Speciale promoties Check het hier