Nieuws uit de regio

27-04-2021 - Schriek

Een gladde huid met 'suiker'

Evy Caes (31), zaakvoerster van “Zenna Wellness” en al 15 jaar actief als “Esthetiek Evy”, mocht een “Sugar Achievement Award” ontvangen, een award uitgereikt door de toonaangevende verdeler van suikerontharings-producten RoyxPro uit Westerlo voor de 25 best presterende Instituten van België.

“Ontharen met suiker biedt, mits goede expertise en veel oefening, vele belangrijke voordelen,” vertelt Evy overtuigend.” Zo is het minder pijnlijk, verminderd het ingegroeide haartjes en is het zachter voor de huid omdat men het aanbrengt op lichaamstemperatuur. Het is een volledig natuurlijk product, de suiker is zelfs eetbaar!”

Evy werkt al meerdere jaren met suiker en doet dat met bijzonder veel enthousiasme. Ze is er van overtuigd dat suikerontharing haar instituut dan ook een mooie groei gaf en een daarmee een nieuw cliënteel aanboorde.

 Na de derde lockdown is Evy bijzonder tevreden dat ze de deuren van haar instituut in de Trommelstraat te Schriek weer kan openen, hopelijk definitief deze keer. Na de woelige periodes van sluiten en weer openen, heeft ze eens te meer beseft, wat haar klanten voor haar betekenen. “Je kan je intussen wel bezighouden met je webshop, Instagram en facebook, maar dit is uiteindelijk niet waar het om draait”, aldus Evy.  Daarom heeft ze haar schoonheidssalon ook feestelijk ingekleed, vooral ook omdat ze zo content is met de verkregen award. De Schriekse schoonheidsspecialiste is van plan om zich te gaan specialiseren en nog meer vervolmaken in de revolutionaire techniek die ontharen met suiker is.

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier