Nieuws uit de regio

27-04-2021 - Schriek

Een gladde huid met 'suiker'

Evy Caes (31), zaakvoerster van “Zenna Wellness” en al 15 jaar actief als “Esthetiek Evy”, mocht een “Sugar Achievement Award” ontvangen, een award uitgereikt door de toonaangevende verdeler van suikerontharings-producten RoyxPro uit Westerlo voor de 25 best presterende Instituten van België.

“Ontharen met suiker biedt, mits goede expertise en veel oefening, vele belangrijke voordelen,” vertelt Evy overtuigend.” Zo is het minder pijnlijk, verminderd het ingegroeide haartjes en is het zachter voor de huid omdat men het aanbrengt op lichaamstemperatuur. Het is een volledig natuurlijk product, de suiker is zelfs eetbaar!”

Evy werkt al meerdere jaren met suiker en doet dat met bijzonder veel enthousiasme. Ze is er van overtuigd dat suikerontharing haar instituut dan ook een mooie groei gaf en een daarmee een nieuw cliënteel aanboorde.

 Na de derde lockdown is Evy bijzonder tevreden dat ze de deuren van haar instituut in de Trommelstraat te Schriek weer kan openen, hopelijk definitief deze keer. Na de woelige periodes van sluiten en weer openen, heeft ze eens te meer beseft, wat haar klanten voor haar betekenen. “Je kan je intussen wel bezighouden met je webshop, Instagram en facebook, maar dit is uiteindelijk niet waar het om draait”, aldus Evy.  Daarom heeft ze haar schoonheidssalon ook feestelijk ingekleed, vooral ook omdat ze zo content is met de verkregen award. De Schriekse schoonheidsspecialiste is van plan om zich te gaan specialiseren en nog meer vervolmaken in de revolutionaire techniek die ontharen met suiker is.

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier