Nieuws uit de regio

30-03-2021 - Heist-op-den-Berg

Populair klassiek met Pasen

Sinds het uitbreken van de coronavirus een jaar geleden, heeft VMT, één van de beste operettegezelschappen van Vlaanderen, al haar geplande reisvoorstellingen van de operette “Het Land van de Glimlach”, plus een 10-tal concerten noodgedwongen moeten annuleren . Ook de nieuwe productie voor 2021 viel in ’t water voor de Heistse operettevereniging. Onder impuls van Frank Boonen, dirigent van het VMT orkest, werd het initiatief genomen  om een streamingsconcert samen te stellen met populaire operette en musicalmelodieën. Een uitstekende aanvulling voor uw Paasbrunch op zondag 4 april om 11 u.

Aan dit optreden werken mee: Nathalie Denyft, Lisa De Rijcke, An Janssens, Kris Wouters en François Jacobs begeleid door het orkest van VMT o.l.v. Frank Boonen . Zij brengen de mooiste fragmenten uit bekende operettes en musicals zoals ‘Kriegsabenteuer’  uit de Zigeunerbaaron van Johan Strauss of  ‘I feel pretty’ uit West Side Story. In deze coronatijden wordt natuurlijk afgesloten met ‘You’ll never walk alone’, dat wel het clublied is van de Engelse voetbalploeg Liverpool, maar eigenlijk komt uit de musical Carousel in 1945 gecomponeerd door Rogers & Hammerstein. Als intermezzo zie je het “Viljaduo” bestaande uit Bram De Beul en Irina Yakousheva. Bram is choreograaf bij het VMT maar in Vlaanderen samen met Irina wereldberoemd geworden als finalisten van Belgium’s Got Talent met hun dans- en luchtacrobatie. Liefhebbers van populair klassiek, gebracht door een professioneel gezelschap van bij ons, stemmen op 4 april om 11 u af op www.vmt.be

 

 

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier