Nieuws uit de regio

18-02-2021 - Aarschot

Drugactie in skatepark Boonmarkt

Dinsdagnamiddag voerden enkele rechercheurs en interventie-inspecteurs van politiezone Heist een drugsactie uit op het skatepark in Hallaar aan de Boonmarkt. Buren klagen al een tijdje van drugoverlast vlakbij het speelplein, waar ook in de krokusvakantie kinderen opgevangen worden.

Bij de interventie op het skateparkj zijn vijf meerderjarigen gecontroleerd.Er zijn verschillende kleine gebruikershoeveelheden cannabis aangetroffen. Twee jongeren van 20 en 21 jaar uit Westerlo werden geverbaliseerd. Er is één proces-verbaal opgesteld voor het bezit van verdovende middelen en één proces-verbaal voor het bezit en het gebruik van drugs in het bijzijn van minderjarigen.

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier