Nieuws uit de regio

06-01-2021 - Hulshout

Griezelen met Bent Van Looy

Eén van de weinige activiteiten die vandaag nog kunnen doorgaan, zijn de wandelingen in eigen bubbel die door verschillende organisaties worden georganiseerd.  Iedereen probeert zijn ander accent te leggen, maar KWB Hulshout is toch bijzonder uit de hoek gekomen: Zij hebben singer-songwriter Bent Van Looy kunnen strikken om hun wandeling te promoten en voor kleine stappers een griezelverhaal in te lezen.

Zoals zoveel andere evenementen kan dit jaar de Herenbossenwandeling van KWB Hulshout niet doorgaan. Als alternatief heeft het Hulshoutse wandelteam een nieuw parcours uitgetekend met als extra een griezelverhaal. Je kan kiezen tussen 3 afstanden: 5, 8 of 13 km, die allemaal vertrekken aan het Mattheus Parochiecentrum aan de Grote Baan 120, tegenover de kerk. Met een smartphone met 4G kan je op het parcours van de 5 km een griezelverhaal horen aan de hand van QR-codes die je onderweg moet scannen. Het verhaal werd geschreven door An Neven en griezelig ingelezen door Bent Van Looy. Je kan kiezen tussen het verhaal voor kleine kinderen of voor kinderen met iets meer durf. Als je via de QR-code aan de start ook je maildadres ingeeft, maak je kans op een Familiebox van Share a box.  Deelname is volledig gratis en de aanduidingen op de route blijven zeker hangen tot 23 januari. Een leuke manier om de natuur van de Herenbossen en de Netevallei te ontdekken met je eigen bubbel. Op www.kwbhulshout.be maakt Bent Van Looy je alvast warm voor het griezelverhaal.

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier