Nieuws uit de regio

10-11-2020 - Heist-op-den-Berg

Winterwandeling met een griezelkantje

Wandelen is één van de weinige activiteiten die in deze lockdownperiode nog mogelijk zijn. Omdat het Averegtenbos soms al té druk bezocht wordt, heeft KWB Heist rond de Heistse berg een wandeling uitgestippeld met een extra accentje: Door middel van een QR-code op 7 borden langsheen het traject kan je nog een griezelig verhaal meemaken, zelfs in 2 verschillende versies, voor -10 en +10-jarigen.

“Als je deze wandeling doet met je eigen bubbel is deze activiteit volledig corona-proof”, vertelt initiatiefnemer René Dom van de Heistse KWB die met zijn vereniging al heel wat evenementen in het water heeft zien vallen. “Het enige wat je nodig hebt is een smartphone die QR-codes leest. Het eerste bord vind je aan het Hof van Riemen aan de Orshagenstraat 11 met ruime parkeerplaatsen. Daar kan je ook de routebeschrijving downloaden. Die brengt je over een afstand van ongeveer 5 km langsheen de meeste pittoreske trage wegen op en rond de Heistse berg tot zelfs in het ‘strontstraatje’. Onderweg krijg je op 7 verschillende plaatsen een deel van het griezelverhaal in 2 versies: voor kleine kinderen en voor hen die al wat meer griezel kunnen verdragen”.  De borden blijven zeker staan tot 15 december en wie niet zo handig is met de smartphone of gewoon het centrum van Heist op een andere manier wil ontdekken, kan de routebeschrijving en het plannetje ook aanvragen via mail bij rene.dom@skynet.be

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Speciale promoties Check het hier