Nieuws uit de regio

26-05-2020 - Heist-op-den-Berg

Alle coureurs naar Heist

Als de Veiligheidsraad er in laatste instantie geen stokje voor steekt zal de Heylen Vastgoed Heistse Pijl de allereerste wielerwedstrijd op Belgische bodem na de coronacrisis zijn. De oorspronkelijke datum van 6 juni werd verschoven naar zaterdag 1 augustus. Organisator Jef Van den Bosch nodigt alleen Belgische renners uit en verwacht dat zij massaal aan de start zullen staan. De 13de editie van de moderne Heistse Pijl zal er echter heel anders uitzien dan de vorige.

 Het concept van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl voor 2020 is aangepast aan de huidige omstandigheden: de voorziene start in Vorselaar wordt uitgesteld tot 2021, er worden alleen plaatselijke rondes gereden en er zal geen VIP-evenement zijn. “Alleen een plaatselijk parcours, maakt het gemakkelijker om de veiligheid te garanderen, onder meer voor de seingevers”, aldus Jef Van den Bosch. “De renners staan allemaal te snakken om koersritme op te doen. Ik verwacht dat ze in grote  getale aan de start zullen staan. Het plan is er, het draaiboek ligt klaar. We wachten alleen nog even op een definitieve beslissing van de overheid die, uit schrik voor een tweede besmettingsgolf, mogelijk andere maatregelen zal opleggen”.

Vorig jaar won sprinttalent Alvaro José Hodeg (Deceuninck – Quick-Step) de 12de editie, voor Jasper Philipssen (UAE Team Emirates) en Rory Townsend (Canyon DHB P/B Soreen). Andere bekende namen op de erelijst zijn natuurlijk Tom Boonen, maar ook de Nederlandse spurter Dylan Groenewegen en in 2009 de jonge Greg Van Avermaet.

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier