Nieuws uit de regio

04-05-2020 - Heist-op-den-Berg

Daten in tijden van corona

Enkele enthousiaste Cupido-liefhebbers van korfbalclub Joki, met Dimitri Belmans op kop, organiseerden al enkele keren in Heist een ‘Speeddate’, om koppeltjes bij elkaar te brengen. Omwille van het succes van vorige edities – er zijn al paartjes getrouwd ondertussen – wilden ze het initiatief graag herhalen. In deze tijden van corona hebben ze daar een oplossing voor gevonden. De nieuwste Heistse Speeddate Lockdown  gaat door op online door op zaterdag 16 mei vanaf 20 u.

Ben jij het ook beu om tegen de muren te spreken in je kot? Heb je zin om eens iemand nieuw te leren kennen? Heb je gewoon zin in een leuke babbel met iemand die niet in je bubbel zit? Niet simpel, nu de cafés niet open zijn en het hele openbare leven verstoord is.

Daarom organiseert Joki de eerste editie van Heist Speeddate Lockdown op zaterdag 16 mei om 20 u. Eindelijk weer iets om in je agenda te zetten! Schrijf je in voor woensdag 13 mei via https://heistspeeddate.weebly.com/inschrijven of heistspeeddate@gmail.com   . Het is volledig gratis. Je vult het inschrijvingsformulier in en het Speeddate-team Glenn, Lisa, Dimitri, Leen en Marjolein proberen je zo goed mogelijk te matchen op basis van leeftijd, interesses, hobby's...

Je krijgt op voorhand een mail aan welke online tafel je verwacht wordt en om welk uur. De date duurt 10 minuten. Daarna ga je naar de volgende tafel op je lijstje. Het is niet moeilijk: het enige wat je nodig hebt is een computer/smartphone, een camera en een luidspreker.

Als je dates zijn afgelopen, stuur je de organisatie een mail wie je nog eens wil terugzien. Als dit wederzijds is, heb je een match en dan krijg je de e-mailadressen en kan je met elkaar online afspreken.

Het hele concept staat duidelijk uitgelegd op de website www.heistspeeddate.weebly.com  of op Facebook ‘Heist Speeddate’

 

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Speciale promoties Check het hier