Nieuws uit de regio

19-03-2020 - Heist-op-den-Berg

Lokale oproep voor mondmaskers

Eén van de belangrijkste beschermingsmiddelen tegen het coronavirus zijn de mondmaskers. Een   lokaal woonzorgcentrum en de thuisdiensten dreigen geconfronteerd te worden met een tekort aan mondmaskers. Onder meer de zelfstandigenvereniging Unizo doet onder zijn leden een oproep om maskers te verzamelen.  Die worden niet alleen in medische toestanden gebruikt, maar zijn in de industrie ook dikwijls van toepassing in stoffige omstandigheden of bij de  verwerking van giftige of kankerverwekkende materialen. Daarom de oproep van Unizo Heist-op-den-Berg: Zijn er misschien bedrijven die hulp kunnen bieden. Alvast zeer veel dank bij voorbaat! “Misschien is er wel een bedrijf dat er ergens 500 in de kast heeft liggen, maar waarvan de werknemers nu thuis zitten”, vraagt Unizovoorzitter Gert Vercammen zich af.  Alle mondmaskers mogen binnengebracht worden op het onthaal van het gemeentehuis (Kerkplein 17) of de OCMW-site (Stationsstraat 2).

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier