Nieuws uit de regio

19-03-2020 - Heist-op-den-Berg

Lokale oproep voor mondmaskers

Eén van de belangrijkste beschermingsmiddelen tegen het coronavirus zijn de mondmaskers. Een   lokaal woonzorgcentrum en de thuisdiensten dreigen geconfronteerd te worden met een tekort aan mondmaskers. Onder meer de zelfstandigenvereniging Unizo doet onder zijn leden een oproep om maskers te verzamelen.  Die worden niet alleen in medische toestanden gebruikt, maar zijn in de industrie ook dikwijls van toepassing in stoffige omstandigheden of bij de  verwerking van giftige of kankerverwekkende materialen. Daarom de oproep van Unizo Heist-op-den-Berg: Zijn er misschien bedrijven die hulp kunnen bieden. Alvast zeer veel dank bij voorbaat! “Misschien is er wel een bedrijf dat er ergens 500 in de kast heeft liggen, maar waarvan de werknemers nu thuis zitten”, vraagt Unizovoorzitter Gert Vercammen zich af.  Alle mondmaskers mogen binnengebracht worden op het onthaal van het gemeentehuis (Kerkplein 17) of de OCMW-site (Stationsstraat 2).

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier