Nieuws uit de regio

05-03-2020 - Putte

Putse zanger elke dag op tv

De voorbije weken beleefde de Putse charmezanger Rudolf Stevens harde, intense tegenslagen. Op korte tijd overleden zowel zijn broer Wies als zijn vrouw Liliane, die al jarenlang zijn steun en toeverlaat was. Bovendien heeft hij net zijn nieuwe single ‘Onbereikbaar’ uit en is hij vanaf 9 maart een week lang dagelijks te zien in het programma ‘Iedereen Beroemd’ op Eén. Geen wonder dat hij in een carrousel van gevoelens is terecht gekomen.

Een maand geleden nam Rudolf nog een reeks nieuwe liedjes op waaruit hij een nieuwe single zou kiezen, maar het was zijn vrouw die de knoop doorhakte, omdat zij het liedje ‘Onbereikbaar’ het allermooiste vond en vlak voor haar overlijden de wens uitte dat hij dit zo snel mogelijk zou uitbrengen. “Het is dan ook als eerbetoon aan haar dat ik dit liedje nu uitbreng als nieuwe single”, zegt een geëmotioneerde Rudolf.

Rudolf Stevens werd als Rudolf Van Den Broeck geboren op 18 juli 1961 in Heist-op-den-Berg. De blinde zanger was gehuwd met Liliane Keuleers en woont in Putte. Hij startte zijn muzikale carrière in 1984 met gastoptredens bij diverse orkesten, waaronder het orkest van Bobby Prins. Zijn artiestennaam "Stevens" haalde hij van de Britse rock 'n' roll-zanger Shakin' Stevens. Meer dan 30 jaar geleden scoorde de Puttenaar een hitje met ‘Back to Mexico’.

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier