Nieuws uit de regio

04-03-2020 - Booischot

Aardbei of Chocola

Je bent jong, verliefd, je smacht ernaar om voor de eerste maal die wonderbaarlijke nacht van je leven te beleven. Je wacht ongeduldig op het geschikte moment en dan... eindelijk is het zover! Hoe het afloopt vertelt het Booischots Toneelgezelschap in het toneelstuk ‘Aardbei of Chocola’ van Peter Kremel in de parochiezaal aan Ter Laken, achter de Booischotse kerk.

Die avond, niemand thuis, het 'kot' voor jou alleen. De verwachtingen zijn hoog gespannen en je hormonen beginnen driftig op te spelen. Alles is perfect voorbereid en onder controle. Wat zou er dan nog mis kunnen lopen? Het antwoord vind je in dit stuk. Een blijspel waarin Cupido getart wordt door de Wet van Murphy. Als toeschouwer kan je alleen maar blij zijn dat jou 'eerste keer' niet zo chaotisch is verlopen... of was het dat wel misschien? We hopen voor jou in ieder geval van niet!

De regie is in handen van Johan Wouters met op de planken: Van Bael Karolien, Francine Engels, Willy Van Bael, Eric Smets,  Hofdijk, Gitte Van Bauwel, Robin Moris, Kevin Aerts, Lutgardje Janssens, Rudy Berghs, Ann Vervoort en Bert De Ryck. Voor Willy Van Bael, duivel-doet-al bij het Booischotse Toneelgezelschap, is dit de derde productie op een jaar tijd. Eerder was hij ook al actief in de Aarschotse theatervereniging Aleydis en bij de Aarschotse operettekring. In Booischot richtte hij enkele jaren geleden dit nieuwe gezelschap op, nadat Volleybalclub Mendo de jaarlijkse toneelopvoeringen schrapte in hun programma.  Een deel van de opbrengst gaat steeds naar de Booischotse jeugd, dit jaar de lagere school en de lokale Chiro.

Opvoeringen op 7, 8, 10, 13 en 14 maart, telkens om 20 u. Kaarten reserveren aan 9 euro op 0477 56 44 35.

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier