Nieuws uit de regio

21-02-2020 - Putte

Gegaan voor een fiets, met een auto naar huis

De Putse middenstand heeft elk jaar een spetterende eindejaarsactie, waarbij niet op een euro wordt gekeken. Dit jaar was de hoofdprijs een Opel Corsa uit Garage Mon aan Leuvensebaan te Putte.

In het bijzijn van burgemeester Peter Gysbrechts en schepen van lokale economie Peter De Vooght  mocht Garage Mon de sleutels aan de winnaar, de familie van Lucas De Boeck. Lucas was de gelukkige die werd uitgeloot dank zij zijn aankoop bij All Bikes Ludiwig Wijnants.

Daarnaast waren er nog een flink aantal winnaar van Putse aankoopbonnen van 100, 10 en 5 euro. De volgende grote  manifestaties van de Putse handelaars zijn de grote Outletverkoop van Topmekrken op 15 maart in Gemeenschapscentrum Klein Boom aan de Mechelbaan en natuurlijk de Putse Feesten in het centrum van het dorp op 13 en 14 juni. En vergeet natuurlijk ook niet de koopzondagen elke eerste zondag van de maand waarbij verschillende handelszaken hun deuren openen, dit voorjaar op 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni.

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier