Nieuws uit de regio

12-02-2020 - Hallaar

Hallaarse wafelenbak verhuist

De traditionele wafelenbak van de Chiro Hallaar, dit jaar op zondag 16 februari, verhuist van de parochiezaal naar de Vrije Basisschool  in de L. Carréstraat, omwille van een dubbele boeking. Dat betekent niet dat er minder kan gesmuld worden. Integendeel, als de weersomstandigheden uiteindelijk toch zouden meezitten, is de speelplaats een leuk tijdverdrijf voor de kinderen als de ouders nog genieten van een koffietje.

Voor de rest bestaat de Wafelenbak uit de traditionele ingrediënten: op zaterdag 15 februari kunnen de inwoners van Hallaar de Chirojeugd weer aan de deur verwachten om vers gebakken wafels aan te schaffen. De opbrengst dient voor de afbetaling van de nieuwe lokalen aan de Boonmarkt en als het kan ook al voor een klein spaarpotje op te bouwen, om op het grote speelplein enkele speeltuigen te kunnen zetten en eventueel nog een flinke uitbreiding bij te bouwen.  De lokalen aan de Neetweg zijn te bouwvallig om nog te gebruiken. Het speelterrein aan de Nete wordt nog wel in de zomer gebruikt als de lokalen aan de Boonmarkt verhuurd zijn aan kampgroepen.

Dus volgende zondag vanaf 14 u even niet denken aan uw goede voornemens om af te slanken, maar genieten van een lekkere warme wafel met een laag chocolade en/of een bolletje ijs met een toefje slagroom

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier