Nieuws uit de regio

10-02-2020 - Booischot - Pijpelheide

Wandelen voor een wafeltje

De KWB van Pijpelheide organiseert op zondag 16 februari haar jaarlijkse ‘Wafeltjeswandeling’ met vertrek vanuit zaal Ter Heide aan de Schrieksesteenweg 71. “Dit jaar bezoeken wij onze buren van Vlaams Brabant, waar wij  de natuurgebieden, Bieheide, Papendel, en Balenberg bewandelen”, aldus Jos Schauwaers van de organiserende KWB-vereniging.

Het wandelcomité heeft 5 verschillende parcours uitgetekend van 5 – 7 -  9 - 12 – 15  en 20 km waarbij de kortste afstand geschikt is voor alles op wieltjes. Alle wandelingen hebben een tussenstop voor een drankje en een plasje. De 2 langste afstanden passeren ook nog in het Wielercentrum Sven Nys op de Balenberg.  Dank zij een gulle sponsor krijgt iedereen bij de start al een wafel en terug in de vertrekplaats kan je de innerlijke mens met een uitgebreide keuze snacks.

Deze wandeling is de derde van het criterium ‘Den Toer van Heist’. Voor wie de vorige gemist heeft en nog in de prijzen wil vallen, is dit hét moment op te starten. De volgende afspraak voor het criterium is de Werfteling op 1 maart te Heist-Statie. Info: 0477 68 73 78 of 0473 53 14 97. (MAWO)

Den Toer van Heist heeft vele mensen regelmatig aan het wandelen gezet. Begin van deze maand werden de actieve deelnemers van vorig seizoen nog eens in de bloemetjes gezet. Ongeveer 700 mensen hebben minstens 7 wandelingen gedaan en kregen een paar prima wandelsokken. Ongeveer 300 deelnemers kwamen aan de start van alle 10 de wandelingen van Den Toer van Heist. Zij namen deel aan een tombola met onder meer 10 pakketten met lekkers van Proef Heist.

 

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Speciale promoties Check het hier