Nieuws uit de regio

21-01-2020 - Heist - Zonderschot

Een droomhuwelijk op 't Zonderschot

Het vorig jaar opgerichte theatergezelschap ZonderTV (Zonderschotse ToneelVereniging) heeft begin februari haar tweede productie op de planken staan. De lat ligt in ieder geval vrij hoog, want vorig jaar mocht de vereniging de Heistse cultuurprijs als ‘Beloftevolle debutant’ ontvangen. Als tweede productie kozen ze voor ‘Droomhuwelijk’ van Robert Hawdon.

Zonderschot TV is voor een groot deel het initiatief van de familie Van Roosbroeck met vader en zoon Ivan en Ron die instaan voor de regie. Op de planken en achter de schermen nog meer familieleden die mee hun schouder zetten onder Zonder TV.

De avond voor zijn trouwfeest zet de toekomstige bruidegom de bloemetjes buiten met enkele vrienden. Dit loopt echter uit de hand en ’s ochtends herinnert hij zich niets meer van zijn vrijgezellenfeest. Zijn verloofde kan echter elke moment voor de deur staan en zij is helemaal klaar voor haar droomhuwelijk. 

Acteurs zijn Reinhard en Jentl Van Roosbroeck, Rudi Flroenty, Margot Lenchant, Elke Van den Putte en Evelien De Wachter die voor het eerste op het Zonderschotse podium staat. Opvoeringen is zaal Withof aan de Withofstraat op 31 jan., 1, 3, 4, 6, 7 en 8 feb om 20 u en op 2 feb om 15 u. Reservatie telefonisch op  0499 63 00 79 of www.zondertv.be

Ondertussen heeft Theater Klapetter, die tot voor enkele jaren plezante toneelstukken bracht in zaal Withof, laten weten dat ze de draad opnieuw opnemen en vanaf volgend jaar (februari 2021) een nieuwe productie zullen brengen in de parochiezaal van Heist-Statie aan de H.Hartstraat

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier