Nieuws uit de regio

11-01-2020 - Heist-op-den-Berg

Een nieuwe showroom voor Volvo Heremans

Aan de Liersesteenweg te Heist werd met een groot feest de nieuwe showroom van Volvo Garage Heremans officieel in gebruik genomen.  Zaakvoerder Rudy Heremans en zijn vrouw Annick mochten niet minder dan 700 gasten verwelkomen. “Onze klanten zijn ons mooiste cadeau”, begon Heremans zijn verhaal. Daarom vroeg hij, in plaats van bloemen of champagne, een donatie voor de vzw Kompaan, een organisatie die vrijwilligers zoekt om mensen met een beperking een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Het was grootvader Gerard Heremans die de wortels van de bloeiende KMO legde, gevolgd door zijn zoon Jos Heremans. Die komt  nog regelmatig een kijkje nemen in de werkplaats of hij er geen handje kan toesteken bij de 12 personeelsleden van het autobedrijf dat sedert 1964 officiële dealer van Volvo is.

De verbouwing werd in 3 fasen uitgevoerd: Eerst werd de werkplaats aangepast, zodat 2 techniekers aan één wagen kunnen werken, hetgeen voor snellere reparatietijden zorgt.  Daarna werd aan de overkant een nieuwe showroom gebouwd met 3 verdiepingen die nu gebruikt worden voor de tweedehandswagens van Volvo Select. Dank zij de centrale lift kunnen wagens zeer snel voorgereden worden voor testritten.  Tenslotte werd de grote showroom onder handen genomen, helemaal volgens de nieuwste Volvo Retail Experience normen, zoals binnenkort alle Volvo-dealers hun tentoonstellingsruimte zullen aanpakken. Opvallend is dat de glaspartijen gedeeltelijk werden geblindeerd met alleen grote kijkgaten die de nieuwsgierigheid van de consument moeten aanwakkeren.

Om de 700 gasten te ontvangen werd de showroom gedeeltelijk leeg gemaakt met uitzondering van de Volvo XC40, het model dat in Gent geproduceerd werd en vorig jaar in Genève werd uitgeroepen tot European Car of the Year. De familie Heremans kreeg felicitaties van burgemeester Luc Vleugels en van Wim Maes, algemeen directeur van Volvo Cars Belux. Die laatste wees op de bijzondere verbondenheid van Rudy Heremans en zijn team met de klanten wat het bedrijf in het verleden reeds 6 maal de Klantentevredenheidsaward van Volvo opleverde. Ook nu werden de klanten bijzonder in de watten gelegd met de humor van Dirk Bauters, de zang van Vanessa Chinitor  en een ruime voorraad drank en lekkere frietjes.

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier