Nieuws uit de regio

15-11-2019 - Heist-op-den-Berg

Een stuk voor alle vaders, en hun kinderen

In het theater van het Heistse Kamertoneel aan de Kattestraat speelt vanaf 22 november ‘Vaders’, een stuk met  een zwaar onderwerp, luchtig gehouden door cynisme en rake grappige opmerkingen.

‘Vaders’ werd geschreven door Haye Van der Heyden, een gecontesteerde Nederlandse auteur die enkele jaren geleden door de Vara werd ontslagen omdat hij positieve columns had geschreven over Geert Wilders. Van der Heyden is een creatieve duizendpoot die ook verschillende afleveringen schreef van de misdaadserie ‘Baantjer’. 

‘Vaders’ is een tragikomedie over een dubbele moraal, vergeving en wraak. Moet een zoon voor zijn vader zorgen als die dat nooit voor hem heeft gedaan? Daniël heeft een modern, open huwelijk met Lara. Zijn nieuwste verovering heet Anouk, een jong ding, spannend en ongecompliceerd. Dan duikt Daniëls oude vader op – ooit een notoire rokkenjager, maar nu zwaar ziek.

Het HKT bracht al 3 stukken met veel succes van deze auteur: ‘Gouwe handjes’ (2007), ‘Loslopende vrouwen’ (2014) en ‘Mussen en Zwanen’ (2016). Op de planken ziet u Marleen Feyaerts, Shana Verbeeck, Guido Van Rompaey en Eric Dyck. Zij worden geregisseerd door actrice Pascale Wouters die zelf ook al enkele toneelstukken geschreven heeft.  In Familie (VTM) vertolkte ze in 2015 en opnieuw in 2016 de rol van Sylvie en ze had ook gastrollen in Gevoel voor Tumor, De Kotmadam en Professor T.

Opvoeringen op 22, 23, 29 en 30 november en 6, 7, 10, 13 en 14 december om 20.30 u, op zondag 1 december matineevoorstelling om 15 u en op zondag 8 december om 19.30 u Reservatie: www.heistskamertoneel.be

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Speciale promoties Check het hier