Nieuws uit de regio

31-10-2019 - Hallaar

Een man die in vrouw veranderd…

Met de invoering van het winteruur proberen ook de lokale toneelverenigingen de mensen uit hun zetel te houden. Toneelkring De Berthoutzonen heeft daarom ‘Deze vrouw… is u man’ geprogrammeerd in de parochiezaal van Hallaar in de Broekstraat.

Of de actuele discussies rond ‘genderproblematiek’ er iets mee te maken hebben, is niet duidelijk maar de plezante komedie van Jan Tol vertelt het verhaal van Annie die hals over kop verliefd is geworden op Pierre. Al heel gauw is Pierre bij Annie ingetrokken en woont nu al drie maanden bij haar thuis. Haar dochter Amanda MOET niets van Pierre weten én de sociale dienst MAG niets van Pierre weten. Anders lopen de uitkeringen van Annie en Amanda gevaar.

Op de planken ziet u Dirk Anthonis, Ann Beeck, Els Uyttersprot, Tim Van Bael, Monica Van Herrewege, Jitse Van Nueten, Joost Van Nuffelen en Annemie Verhaegen in een regie van Caroline Milis. Opvoeringen in de parochiezaal op  vrij 8/11 - zat 9/11 - don 14/11 - vrij 15/11 - zat 16/11  telkens om 20u. Kaarten reserveren bij Cynthia Van den Brande - 0479 93 38 82 (tussen 10 u en 22 u) of via de website van de toneelvereniging www.toneelberthoutzonen.be

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier