Nieuws uit de regio

31-10-2019 - Hallaar

Een man die in vrouw veranderd…

Met de invoering van het winteruur proberen ook de lokale toneelverenigingen de mensen uit hun zetel te houden. Toneelkring De Berthoutzonen heeft daarom ‘Deze vrouw… is u man’ geprogrammeerd in de parochiezaal van Hallaar in de Broekstraat.

Of de actuele discussies rond ‘genderproblematiek’ er iets mee te maken hebben, is niet duidelijk maar de plezante komedie van Jan Tol vertelt het verhaal van Annie die hals over kop verliefd is geworden op Pierre. Al heel gauw is Pierre bij Annie ingetrokken en woont nu al drie maanden bij haar thuis. Haar dochter Amanda MOET niets van Pierre weten én de sociale dienst MAG niets van Pierre weten. Anders lopen de uitkeringen van Annie en Amanda gevaar.

Op de planken ziet u Dirk Anthonis, Ann Beeck, Els Uyttersprot, Tim Van Bael, Monica Van Herrewege, Jitse Van Nueten, Joost Van Nuffelen en Annemie Verhaegen in een regie van Caroline Milis. Opvoeringen in de parochiezaal op  vrij 8/11 - zat 9/11 - don 14/11 - vrij 15/11 - zat 16/11  telkens om 20u. Kaarten reserveren bij Cynthia Van den Brande - 0479 93 38 82 (tussen 10 u en 22 u) of via de website van de toneelvereniging www.toneelberthoutzonen.be

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier