Nieuws uit de regio

31-10-2019 - Hallaar

Een man die in vrouw veranderd…

Met de invoering van het winteruur proberen ook de lokale toneelverenigingen de mensen uit hun zetel te houden. Toneelkring De Berthoutzonen heeft daarom ‘Deze vrouw… is u man’ geprogrammeerd in de parochiezaal van Hallaar in de Broekstraat.

Of de actuele discussies rond ‘genderproblematiek’ er iets mee te maken hebben, is niet duidelijk maar de plezante komedie van Jan Tol vertelt het verhaal van Annie die hals over kop verliefd is geworden op Pierre. Al heel gauw is Pierre bij Annie ingetrokken en woont nu al drie maanden bij haar thuis. Haar dochter Amanda MOET niets van Pierre weten én de sociale dienst MAG niets van Pierre weten. Anders lopen de uitkeringen van Annie en Amanda gevaar.

Op de planken ziet u Dirk Anthonis, Ann Beeck, Els Uyttersprot, Tim Van Bael, Monica Van Herrewege, Jitse Van Nueten, Joost Van Nuffelen en Annemie Verhaegen in een regie van Caroline Milis. Opvoeringen in de parochiezaal op  vrij 8/11 - zat 9/11 - don 14/11 - vrij 15/11 - zat 16/11  telkens om 20u. Kaarten reserveren bij Cynthia Van den Brande - 0479 93 38 82 (tussen 10 u en 22 u) of via de website van de toneelvereniging www.toneelberthoutzonen.be

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier