Nieuws uit de regio

25-10-2019 - Heist-op-den-Berg

Op zoek naar een lief in Zwaneberg

Door het succes van vorige jaren organiseert korfbalclub Joki opnieuw een Speeddate op zondag 10 november. Om meer ruimte te hebben wordt uitgeweken naar CC Zwaneberg. Uit de vorige edities zijn alvast minstens 5 koppeltjes ontstaan. Nieuw is dat ook duo’s (koppels, vrienden…) welkom zijn die graag nieuwe mensen willen leren kennen in Heist.

Dimitri Belmans, speler en trainer van de korfbalclub, speelt al eens graag voor Cupido en zorgt al wel eens meer voor een date hier of daar. Hij is de aanstoker van het koppel-evenement maar heeft ondertussen een heel team meegekregen.   “Na het succes van de Speeddates voor singles, hoorden wij  aan de schoolpoort vaak van jonge ouders dat zij weinig mensen in hun dorp kennen”, aldus mede-organisator Glenn Verbeeck.  “Vandaar het idee om de formule uit te breiden naar duo’s, maar het concept voor singles blijft uiteraard behouden.”

Op zondagavond zal de blauwe zaal van Zwanerberg er gezelliger en romantischer dan  ooit uitzien. Na een algemene uitleg van MC Sien Van den Brande zullen er telkens dates van 5 minuten zijn, waarin kan kennis gemaakt worden met elkaar. Na een leuke babbel is het tijd om door te schuiven en krijg je weer iemand anders te zien. Op het einde van de avond vult iedereen een formulier in met zijn keuzes. Dan is het afwachten of je een match hebt. Ook duo’s (koppel, vrienden, familieleden, nieuwe inwoners,..) die graag nieuwe mensen uit Heist en omgeving willen leren kennen, of die gewoon graag een avondje babbelen in een sfeervolle omgeving, zijn welkom. Die krijgen de kans om met verschillende andere duo’s kennis te maken en zo misschien hun vriendenkring uit te breiden.

Na de speeddate gaan de deuren open voor iedereen in het datecafé en heb je kans om rustig na te praten met alle deelnemers. Inschrijven doe je via een mail naar heistspeeddate@gmail.be Dan krijg je een link naar het inschrijvingsformulier en kan je al beginnen nadenken op die ene openingszin. "Jezelf zenuwachtig maken is absoluut niet nodig", aldus Dimitri en Glenn.

 

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier