Nieuws uit de regio

22-10-2019 - Heist-op-den-Berg

Gratis reclamecampagne op Radio Christina

De Heistse 11.11.11-groep heeft een originele manier gevonden om jeugdverenigingen te belonen die meewerken aan ‘een betere wereld’. Jeugdgroepen die een foto maken van hun actie om de maatschappij een beetje beter te maken, kunnen een gratis reclamecampagne verdienen op Radio Christina voor een volgend evenement in de toekomst.

‘Changemakers’, daarrond draait de 11.11.11-campagne dit jaar. Changemakers zijn mensen en bewegingen die dag in dag uit vechten voor een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals. Hun krachtige verhalen zijn hoopgevend, en je kan ze allemaal lezen op de campagnewebsite: www.11.be/changemakers. De 11.11.11-groep van Heist-op-den-Berg gelooft dat er ook hier heel wat mensen en bewegingen rondlopen die op een of andere manier, met kleine of grotere daden, een bijdrage leveren aan een betere wereld. Hen willen ze ook een stem geven in de campagne.

En voor Heistse jeugdverenigingen hangt er nog een extraatje aan vast. Groepen die meedoen aan de ‘changemakerswedstrijd’ maken kans op een tiendaagse reclamecampagne bij Radio Christina voor één van hun evenementen. Wat moet er gebeuren? Maak een foto waarop ze duidelijk maken hoe de jeugdvereniging mee bouwt aan een betere wereld. Dit kan een kleine verandering zijn binnen de vereniging of gemeente, maar groots denken wordt ook aangemoedigd.

De foto moet voor 1 november via Messenger naar de facebookpagina van 11.11.11 Heist-op-den-Berg gestuurd worden: https://www.facebook.com/111111Heist. Bij de foto hoort ook een korte uitleg; die wordt mee op Facebook gezet. Op 1 november worden alle foto’s tegelijk op de facebookpagina gepost. De foto die op 11 november om 11 uur de meeste likes gekregen heeft, wint de radioreclame. Massaal delen en likes verzamelen is dus de boodschap!

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier