Nieuws uit de regio

22-10-2019 - Heist-op-den-Berg

Gratis reclamecampagne op Radio Christina

De Heistse 11.11.11-groep heeft een originele manier gevonden om jeugdverenigingen te belonen die meewerken aan ‘een betere wereld’. Jeugdgroepen die een foto maken van hun actie om de maatschappij een beetje beter te maken, kunnen een gratis reclamecampagne verdienen op Radio Christina voor een volgend evenement in de toekomst.

‘Changemakers’, daarrond draait de 11.11.11-campagne dit jaar. Changemakers zijn mensen en bewegingen die dag in dag uit vechten voor een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals. Hun krachtige verhalen zijn hoopgevend, en je kan ze allemaal lezen op de campagnewebsite: www.11.be/changemakers. De 11.11.11-groep van Heist-op-den-Berg gelooft dat er ook hier heel wat mensen en bewegingen rondlopen die op een of andere manier, met kleine of grotere daden, een bijdrage leveren aan een betere wereld. Hen willen ze ook een stem geven in de campagne.

En voor Heistse jeugdverenigingen hangt er nog een extraatje aan vast. Groepen die meedoen aan de ‘changemakerswedstrijd’ maken kans op een tiendaagse reclamecampagne bij Radio Christina voor één van hun evenementen. Wat moet er gebeuren? Maak een foto waarop ze duidelijk maken hoe de jeugdvereniging mee bouwt aan een betere wereld. Dit kan een kleine verandering zijn binnen de vereniging of gemeente, maar groots denken wordt ook aangemoedigd.

De foto moet voor 1 november via Messenger naar de facebookpagina van 11.11.11 Heist-op-den-Berg gestuurd worden: https://www.facebook.com/111111Heist. Bij de foto hoort ook een korte uitleg; die wordt mee op Facebook gezet. Op 1 november worden alle foto’s tegelijk op de facebookpagina gepost. De foto die op 11 november om 11 uur de meeste likes gekregen heeft, wint de radioreclame. Massaal delen en likes verzamelen is dus de boodschap!

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Speciale promoties Check het hier