Nieuws uit de regio

21-10-2019 - Itegem

Wandelen in de Kempen

Kempens Karakter, een samengaan van 12 gemeenten uit de Kempen, wil hun inwoners in de winter uit de luie zetel krijgen en richt daarom van november tot maart 10 winterwandelingen in. De eerste gaat door op vrijdag 1 november in de Itegem voor een parcours door de Netevallei.

Bij elke wandeling trakteert de organiserende gemeente je op een hapje, drankje of souvenir. Wie aan minstens 5 wandelingen deelneemt maakt bovendien kans op één van de 11 manden met streekproducten uit de Kempen of de hoofdprijs: een overnachting voor 2 personen in een Bed & Breakfast in Gierle, inclusief een verrassingspakket.

De eerste wandeling gaat van start vanuit de Parochiezaal Grote Bunst een de Schoolstraat te Itegem. Daar heb je de keuze tussen een trip van 8 of 13 km, deels langs de Grote Nete die er door het prachtige, groene landschap kronkelt en uitgestippeld door de wandelploeg van KWB Itegem. Voor wie op voorhand heeft ingeschreven zijn er 3 stopplaatsen waar je terecht kan voor een extra proevertje. Die inschrijvingen zijn helaas al volzet. Ook wie enkel wil wandelen zonder dat lekkers is meer dan welkom. Christel en Christine, de dames van de Toerisme Heist, helpen je graag mee op weg naar de wandelingen.

De andere wandelingen, georganiseerd door de plaatselijke toeristische diensten, gaan door in Westmeerbeek (10 november), Herenthout (24 november), Lille (26 december), Olen (5 januari), Grasheide (12 januari), Grobbendonk (19 januari), Vorselaar (9 februari) Kessel (16 februari) en Herentals (29 maart).  Op de toeristische dienst van Heist aan de Postweg is een handige overzichtsbrochure verkrijgbaar met het aantal kilometers en de toegankelijkheid van elke wandeling

 

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier