Nieuws uit de regio

21-10-2019 - Itegem

Wandelen in de Kempen

Kempens Karakter, een samengaan van 12 gemeenten uit de Kempen, wil hun inwoners in de winter uit de luie zetel krijgen en richt daarom van november tot maart 10 winterwandelingen in. De eerste gaat door op vrijdag 1 november in de Itegem voor een parcours door de Netevallei.

Bij elke wandeling trakteert de organiserende gemeente je op een hapje, drankje of souvenir. Wie aan minstens 5 wandelingen deelneemt maakt bovendien kans op één van de 11 manden met streekproducten uit de Kempen of de hoofdprijs: een overnachting voor 2 personen in een Bed & Breakfast in Gierle, inclusief een verrassingspakket.

De eerste wandeling gaat van start vanuit de Parochiezaal Grote Bunst een de Schoolstraat te Itegem. Daar heb je de keuze tussen een trip van 8 of 13 km, deels langs de Grote Nete die er door het prachtige, groene landschap kronkelt en uitgestippeld door de wandelploeg van KWB Itegem. Voor wie op voorhand heeft ingeschreven zijn er 3 stopplaatsen waar je terecht kan voor een extra proevertje. Die inschrijvingen zijn helaas al volzet. Ook wie enkel wil wandelen zonder dat lekkers is meer dan welkom. Christel en Christine, de dames van de Toerisme Heist, helpen je graag mee op weg naar de wandelingen.

De andere wandelingen, georganiseerd door de plaatselijke toeristische diensten, gaan door in Westmeerbeek (10 november), Herenthout (24 november), Lille (26 december), Olen (5 januari), Grasheide (12 januari), Grobbendonk (19 januari), Vorselaar (9 februari) Kessel (16 februari) en Herentals (29 maart).  Op de toeristische dienst van Heist aan de Postweg is een handige overzichtsbrochure verkrijgbaar met het aantal kilometers en de toegankelijkheid van elke wandeling

 

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier