Nieuws uit de regio

21-10-2019 - Itegem

Wandelen in de Kempen

Kempens Karakter, een samengaan van 12 gemeenten uit de Kempen, wil hun inwoners in de winter uit de luie zetel krijgen en richt daarom van november tot maart 10 winterwandelingen in. De eerste gaat door op vrijdag 1 november in de Itegem voor een parcours door de Netevallei.

Bij elke wandeling trakteert de organiserende gemeente je op een hapje, drankje of souvenir. Wie aan minstens 5 wandelingen deelneemt maakt bovendien kans op één van de 11 manden met streekproducten uit de Kempen of de hoofdprijs: een overnachting voor 2 personen in een Bed & Breakfast in Gierle, inclusief een verrassingspakket.

De eerste wandeling gaat van start vanuit de Parochiezaal Grote Bunst een de Schoolstraat te Itegem. Daar heb je de keuze tussen een trip van 8 of 13 km, deels langs de Grote Nete die er door het prachtige, groene landschap kronkelt en uitgestippeld door de wandelploeg van KWB Itegem. Voor wie op voorhand heeft ingeschreven zijn er 3 stopplaatsen waar je terecht kan voor een extra proevertje. Die inschrijvingen zijn helaas al volzet. Ook wie enkel wil wandelen zonder dat lekkers is meer dan welkom. Christel en Christine, de dames van de Toerisme Heist, helpen je graag mee op weg naar de wandelingen.

De andere wandelingen, georganiseerd door de plaatselijke toeristische diensten, gaan door in Westmeerbeek (10 november), Herenthout (24 november), Lille (26 december), Olen (5 januari), Grasheide (12 januari), Grobbendonk (19 januari), Vorselaar (9 februari) Kessel (16 februari) en Herentals (29 maart).  Op de toeristische dienst van Heist aan de Postweg is een handige overzichtsbrochure verkrijgbaar met het aantal kilometers en de toegankelijkheid van elke wandeling

 

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Speciale promoties Check het hier