Nieuws uit de regio

15-10-2019 - Berlaar

Op stap langs de mooiste plekjes van Berlaar

Op zondag 20 oktober organiseert de wandelclub  Berchlaer voor de 30ste keer de ‘Nete en Kastelentocht’, een wandeling lang de mooiste plekjes van Berlaar en omgeving. Vanuit het parochiecentrum Ballaer kan je kiezen uit verschillende afstanden over vooral landelijke wegen.

De vallei van de Grote Nete biedt een rijke verscheidenheid aan landschappen met hier en daar nog authentieke kastelen die herinneren aan glorierijke tijden. Wandelsportvereniging Berchlaer heeft vanuit het ontmoetingscentrum PC Ballaer aan de kerk diverse parcours uitgestippeld van 4 – 6 – 12 – 18 – 22 en 30 km. Via weilanden en bossen komt de wandelaar door Gestel, het pittoreske dorp aan de Grote Nete.  De verste afstand gaat tot Bevel Heikant en de 18 en 22 km passeren door het Molenbos in Nijlen. In het parochiecentrum van Bevel is een rustpost voorzien waar je krachten kan bijtanken met lekkere pannenkoeken. Terug in de vertrekplaats kan je de batterijen weer opladen met soep, pensen, broodjes met kaas of hesp en nog een lekker stukje taart.

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier