Nieuws uit de regio

15-10-2019 - Berlaar

Op stap langs de mooiste plekjes van Berlaar

Op zondag 20 oktober organiseert de wandelclub  Berchlaer voor de 30ste keer de ‘Nete en Kastelentocht’, een wandeling lang de mooiste plekjes van Berlaar en omgeving. Vanuit het parochiecentrum Ballaer kan je kiezen uit verschillende afstanden over vooral landelijke wegen.

De vallei van de Grote Nete biedt een rijke verscheidenheid aan landschappen met hier en daar nog authentieke kastelen die herinneren aan glorierijke tijden. Wandelsportvereniging Berchlaer heeft vanuit het ontmoetingscentrum PC Ballaer aan de kerk diverse parcours uitgestippeld van 4 – 6 – 12 – 18 – 22 en 30 km. Via weilanden en bossen komt de wandelaar door Gestel, het pittoreske dorp aan de Grote Nete.  De verste afstand gaat tot Bevel Heikant en de 18 en 22 km passeren door het Molenbos in Nijlen. In het parochiecentrum van Bevel is een rustpost voorzien waar je krachten kan bijtanken met lekkere pannenkoeken. Terug in de vertrekplaats kan je de batterijen weer opladen met soep, pensen, broodjes met kaas of hesp en nog een lekker stukje taart.

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier