Nieuws uit de regio

02-10-2019 - Heist-op-den-Berg

Twee maanden uitstel voor De Lo

Bij de eerste steenlegging van het nieuwe zwembadcomplex in de Lostraat werd januari 2020 vooropgesteld als openingsdatum. De Lo zal uiteindelijk door de gemeente en Sportoase geopend worden op zaterdag 14 maart.  Men is ondertussen op zoek naar personeel, vooral redders blijkt een knelpuntberoep, en een uitbater voor het horecagedeelte.

Sportoase beheert met Heist erbij niet minder dan 16 zwembaden in Vlaanderen van het Duinenwater in Knokke tot het Montaignehof in Lanaken. In Heist zijn dat niet alleen de 3 baden, een sportzwembad met 8 oefenbanen of 6 wedstrijdbanen, een instructiebad met beweegbare bodem en een peuterbad met speelelementen. Daarnaast is er ook een flinke welnesszone: een Finse sauna, een whirlpool, een bio-sauna en een stoombad. De omstreden fitnessruimte heeft een oppervlakte van 223 m². Wie interesse heeft in een job surft naar www.sportoase.be/nl/heist-op-den-berg

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier