Nieuws uit de regio

02-10-2019 - Heist-op-den-Berg

Twee maanden uitstel voor De Lo

Bij de eerste steenlegging van het nieuwe zwembadcomplex in de Lostraat werd januari 2020 vooropgesteld als openingsdatum. De Lo zal uiteindelijk door de gemeente en Sportoase geopend worden op zaterdag 14 maart.  Men is ondertussen op zoek naar personeel, vooral redders blijkt een knelpuntberoep, en een uitbater voor het horecagedeelte.

Sportoase beheert met Heist erbij niet minder dan 16 zwembaden in Vlaanderen van het Duinenwater in Knokke tot het Montaignehof in Lanaken. In Heist zijn dat niet alleen de 3 baden, een sportzwembad met 8 oefenbanen of 6 wedstrijdbanen, een instructiebad met beweegbare bodem en een peuterbad met speelelementen. Daarnaast is er ook een flinke welnesszone: een Finse sauna, een whirlpool, een bio-sauna en een stoombad. De omstreden fitnessruimte heeft een oppervlakte van 223 m². Wie interesse heeft in een job surft naar www.sportoase.be/nl/heist-op-den-berg

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Speciale promoties Check het hier