Nieuws uit de regio

02-10-2019 - Heist-op-den-Berg

Twee maanden uitstel voor De Lo

Bij de eerste steenlegging van het nieuwe zwembadcomplex in de Lostraat werd januari 2020 vooropgesteld als openingsdatum. De Lo zal uiteindelijk door de gemeente en Sportoase geopend worden op zaterdag 14 maart.  Men is ondertussen op zoek naar personeel, vooral redders blijkt een knelpuntberoep, en een uitbater voor het horecagedeelte.

Sportoase beheert met Heist erbij niet minder dan 16 zwembaden in Vlaanderen van het Duinenwater in Knokke tot het Montaignehof in Lanaken. In Heist zijn dat niet alleen de 3 baden, een sportzwembad met 8 oefenbanen of 6 wedstrijdbanen, een instructiebad met beweegbare bodem en een peuterbad met speelelementen. Daarnaast is er ook een flinke welnesszone: een Finse sauna, een whirlpool, een bio-sauna en een stoombad. De omstreden fitnessruimte heeft een oppervlakte van 223 m². Wie interesse heeft in een job surft naar www.sportoase.be/nl/heist-op-den-berg

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier