Nieuws uit de regio

01-10-2019 - Hallaar

Met natte voeten naar school

De wolkbreuk die dinsdagochtend het centrum van Hallaar weer onder water zette, gebeurde net bij het begin van de schooltijd. De jongeren die te voet of met de fiets kwamen, moesten het opspattende water trotseren, vooral van automobilisten die te snel door het water reden.

Het is al een traditie geworden op de aansluiting van de Molenstraat op de Leopoldlei en L. Carréstraat. Bij elke fikse regenbui komt het riooldeksel omhoog omdat de buizen het water niet kunnen slikken dat  van hoger op de berg komt. Bij eerdere regenbuien kwam de politie of brandweer hier een oogje in het zeil houden om te autobestuurders te verwittigen, maar blijkbaar waren zij ook deze keer verrast door de omvang van de regenbui. Tegen de tijd dat de schoolbel ging, was een groot deel van het water verdwenen.

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Speciale promoties Check het hier