Nieuws uit de regio

01-10-2019 - Hallaar

Met natte voeten naar school

De wolkbreuk die dinsdagochtend het centrum van Hallaar weer onder water zette, gebeurde net bij het begin van de schooltijd. De jongeren die te voet of met de fiets kwamen, moesten het opspattende water trotseren, vooral van automobilisten die te snel door het water reden.

Het is al een traditie geworden op de aansluiting van de Molenstraat op de Leopoldlei en L. Carréstraat. Bij elke fikse regenbui komt het riooldeksel omhoog omdat de buizen het water niet kunnen slikken dat  van hoger op de berg komt. Bij eerdere regenbuien kwam de politie of brandweer hier een oogje in het zeil houden om te autobestuurders te verwittigen, maar blijkbaar waren zij ook deze keer verrast door de omvang van de regenbui. Tegen de tijd dat de schoolbel ging, was een groot deel van het water verdwenen.

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier