Nieuws uit de regio

01-10-2019 - Hallaar

Met natte voeten naar school

De wolkbreuk die dinsdagochtend het centrum van Hallaar weer onder water zette, gebeurde net bij het begin van de schooltijd. De jongeren die te voet of met de fiets kwamen, moesten het opspattende water trotseren, vooral van automobilisten die te snel door het water reden.

Het is al een traditie geworden op de aansluiting van de Molenstraat op de Leopoldlei en L. Carréstraat. Bij elke fikse regenbui komt het riooldeksel omhoog omdat de buizen het water niet kunnen slikken dat  van hoger op de berg komt. Bij eerdere regenbuien kwam de politie of brandweer hier een oogje in het zeil houden om te autobestuurders te verwittigen, maar blijkbaar waren zij ook deze keer verrast door de omvang van de regenbui. Tegen de tijd dat de schoolbel ging, was een groot deel van het water verdwenen.

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Speciale promoties Check het hier