Nieuws uit de regio

19-09-2019 - Putte

Kim fietst voor het goede doel

Het internationale telecombedrijf Colt Technology Services in  Diegem organiseert voor het 8ste  jaar op rij de Colt Charity Bike Ride voor het goede doel. 130 fietsers uit de hele wereld maken samen een toch van Munchen naar Wenen. Bij de 3 deelnemende Belgen is Puttenaar Kim Creve die met de fietstocht van 570 kilometer geld wil inzamelen voor Het Balanske in Tielt-Winge.

“Met veel plezier neem ik al voor het vierde jaar deel aan deze fietstocht”, vertelt Kim, “Je leert er  collega’s kennen van over heel Europa. Er hangt een leuke sfeer en je steunt natuurlijk het goede doel. Maar ik wil hiermee ook mijn eigen sportieve horizon verbreden. Om me voor te bereiden fietste ik daarom regelmatig naar het werk (66 km).” . Kim Creve zamelt geld in voor Het Balanske in Tielt-Winge, een vrijetijdscentrum voor personen met een mentale en/of fysieke handicap. De medewerkers en vrijwilligers van Het Balanske zorgen ervoor dat mensen met een beperking en hun gezin een aangename en ontspannende namiddag beleven. Deze mensen leveren heel mooi werk en bereiken meer dan 1200 personen in België met hun activiteiten. Tot op heden werden al zeven fietstochten georganiseerd waarbij de deelnemers in totaal ongeveer 3.650 km reden en meer dan  1.000.000 euro ophaalden. Dit jaar doen 130 fietsers mee uit verschillende landen. Elke deelnemer zamelt geld in voor de liefdadigheidsinstelling van zijn of haar land.

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Speciale promoties Check het hier