Nieuws uit de regio

19-09-2019 - Putte

Kim fietst voor het goede doel

Het internationale telecombedrijf Colt Technology Services in  Diegem organiseert voor het 8ste  jaar op rij de Colt Charity Bike Ride voor het goede doel. 130 fietsers uit de hele wereld maken samen een toch van Munchen naar Wenen. Bij de 3 deelnemende Belgen is Puttenaar Kim Creve die met de fietstocht van 570 kilometer geld wil inzamelen voor Het Balanske in Tielt-Winge.

“Met veel plezier neem ik al voor het vierde jaar deel aan deze fietstocht”, vertelt Kim, “Je leert er  collega’s kennen van over heel Europa. Er hangt een leuke sfeer en je steunt natuurlijk het goede doel. Maar ik wil hiermee ook mijn eigen sportieve horizon verbreden. Om me voor te bereiden fietste ik daarom regelmatig naar het werk (66 km).” . Kim Creve zamelt geld in voor Het Balanske in Tielt-Winge, een vrijetijdscentrum voor personen met een mentale en/of fysieke handicap. De medewerkers en vrijwilligers van Het Balanske zorgen ervoor dat mensen met een beperking en hun gezin een aangename en ontspannende namiddag beleven. Deze mensen leveren heel mooi werk en bereiken meer dan 1200 personen in België met hun activiteiten. Tot op heden werden al zeven fietstochten georganiseerd waarbij de deelnemers in totaal ongeveer 3.650 km reden en meer dan  1.000.000 euro ophaalden. Dit jaar doen 130 fietsers mee uit verschillende landen. Elke deelnemer zamelt geld in voor de liefdadigheidsinstelling van zijn of haar land.

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Speciale promoties Check het hier