Nieuws uit de regio

16-09-2019 - Berlaar

De Zingende Schoenmaker gaat intiem

Johan Van Nuffel, in de regio Berlaar wereldberoemd als De Zingende Schoenmaker, laat op 28 september in CC Zwaneberg een heel andere kant van zijn artistieke capaciteiten zien. In ‘Johan gaat intiem’ brengt hij zelf geschreven nummers en liedjes van vroeger, maar de schoenmaker zou de schoenmaker niet zijn, als er niet af en toe een kwinkslag in komt.

Johan, die eigenlijk specialist veiligheidsschoenen is, leerde de kunst van het entertainen bij het revuegezelschap De Zingende Heikneuters. Die zijn helaas ter ziele gegaan, maar als De Zingende Schoenmaker trekt Johan nog steeds langs vele podia met ambiancenummers van Frans Bauer, de Strangers of Eddy Wally afgewisseld met sketches en dat al meer dan 15 jaar.

Sedert zijn 17de schrijft de 48-jarige vrijgezel ook zelf eigen liedjes over zijn eerste lief, over de scouts waar hij ook ambiancemaker was, over zijn dorp of zijn beroep, die echter jarenlang in de schuif zijn blijven liggen. “Kleinkunst met een vrolijke noot, zou je het kunnen noemen,” aldus de ambiancemaker,  “heel iets anders dan de plezante uit te hangen”. Als voorbeelden noemt hij Guido Belcanto, Stef Bos, Paul De Leeuw en Wannes Van de Velde. “Twee jaar gelden ben ik er in ’t Dolhuis in Berlaar voor de eerste keer mee naar buiten, maar voor zaterdag 28 september heb ik gekozen voor de blauwe zaal van Zwaneberg in Heist. We zullen wel zien wat dat geeft”.

Johan wordt begeleid door de muzikanten van de Prins Jr Band. Peter, de pianist van het orkest, heeft de arrangementen voor de verschillende liedjes gemaakt. De show wordt geïllustreerd met diverse foto’s die mee het verhaal vertellen. Kaarten voor dit voorlopig eenmalig optreden kunnen gereserveerd worden aan het loket van Zwaneberg of via www.zwaneberg.be

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Speciale promoties Check het hier