Nieuws uit de regio

10-09-2019 - Putte

Hier is Rudolf Stevens weer

Meer dan 30 jaar geleden scoorde Puttenaar Rudolf Stevens een hitje met ‘Back to Mexico’. Sindsdien heeft hij een rijk palmares aan platen en cd’s vol gezongen. Vandaag heeft hij met ‘Hier ben ik weer’ alweer een nieuwe single uitgebracht.

De bekendste liedjes van de blinde zanger situeren zich in het romantische genre en vlotte country liedjes. Zijn nieuwe single ‘Hier ben ik weer’ is een swingende countrysong waarvan Rudolf weer het beste verhoopt. Het liedje werd geschreven door het trio Michel Charmant, Henri Spider en Eddy Govert die hun sporen in de showbizz en hitparade al ontelbare keren verdiend hebben. Enkele jaren geleden zag het er niet zo goed uit met de Putse charmezanger, maar nu is hij duidelijk helemaal terug.

Rudolf Stevens werd als Rudolf Van Den Broeck geboren op 18 juli 1961 in Heist-op-den-Berg. De blinde zanger is gehuwd en woont in Putte. Hij startte zijn muzikale carrière in 1984 met gastoptredens bij diverse orkesten, waaronder het orkest van Bobby Prins. Zijn artiestennaam "Stevens" haalde hij van de Britse rock 'n' roll-zanger Shakin' Stevens. Zijn vorige single ‘In Acapulco’ dateert van het begin van de zomer.

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier