Nieuws uit de regio

10-09-2019 - Putte

Hier is Rudolf Stevens weer

Meer dan 30 jaar geleden scoorde Puttenaar Rudolf Stevens een hitje met ‘Back to Mexico’. Sindsdien heeft hij een rijk palmares aan platen en cd’s vol gezongen. Vandaag heeft hij met ‘Hier ben ik weer’ alweer een nieuwe single uitgebracht.

De bekendste liedjes van de blinde zanger situeren zich in het romantische genre en vlotte country liedjes. Zijn nieuwe single ‘Hier ben ik weer’ is een swingende countrysong waarvan Rudolf weer het beste verhoopt. Het liedje werd geschreven door het trio Michel Charmant, Henri Spider en Eddy Govert die hun sporen in de showbizz en hitparade al ontelbare keren verdiend hebben. Enkele jaren geleden zag het er niet zo goed uit met de Putse charmezanger, maar nu is hij duidelijk helemaal terug.

Rudolf Stevens werd als Rudolf Van Den Broeck geboren op 18 juli 1961 in Heist-op-den-Berg. De blinde zanger is gehuwd en woont in Putte. Hij startte zijn muzikale carrière in 1984 met gastoptredens bij diverse orkesten, waaronder het orkest van Bobby Prins. Zijn artiestennaam "Stevens" haalde hij van de Britse rock 'n' roll-zanger Shakin' Stevens. Zijn vorige single ‘In Acapulco’ dateert van het begin van de zomer.

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier