Nieuws uit de regio

08-08-2019 - Heist-op-den-Berg

“Na 1 km zien ze al sterretjes”

Johan Cannaerts heeft de kilometeraanduiding aangebracht voor het parcours van Heist Loopt op zondag 25 augustus. Het nieuwe traject zal nog zwaarder zijn met de beklimming van de Heistse berg langs Bergop, naast het Torengebouw. Boven op de berg, op het Kerkplein, zullen de lopers net 1 km hebben afgelegd “en velen zullen hier al sterretjes zien”, volgens Johan, die zelf ooit de marathon van New York liep.

Zoals al enkele jaren is het vertrek voorzien  op het Cultuurplein, waar een deel van de accommodatie van Hestival wordt gebruikt. Het parcours blijft grotendeels hetzelfde met nog een extra lus aan de Neerweg langs de appartementsblok naast de parking van Carrefour en zo via de Poststraat terug naar de Noordstraat om te arriveren het Cultuurplein.

Op meer dan 2 weken voor de start zijn er al meer dan 1600 inschrijvingen. Inschrijven kan tot 19 augustus om 00 u via www.heistlooptenzingt.be . Dat heeft het voordeel dat het een beetje goedkoper is, dat je verzekerd bent van een goodiebag en dat je een gratis inkombandje t.w.v. 5 euro krijgt voor Heist Zingt. De dag zelf kan je ook nog inschrijven vanaf 11 u tot 30 minuten voor de start van de wedstrijd.

De personal coach Sportinne zorgt nog twee keer voor gratis begeleiding tijdens een voorbereidend trainingsloopje in groep op 14 en 21 augustus, telkens om 19.15 u. Vertrek en aankomst aan Sportinne, Bergstraat 27. De voorbije weken waren er al meer dan 60 deelnemers, maar iedereen kan nog steeds aansluiten om wat goeie raad te krijgen: waar zijn de moeilijke punten? waar kan je wat recupereren? Achteraf is er nog nog een 20-tal minuten vrijblijvende sessie looptechniek of blessurepreventieve, stabilisatie- en core oefeningen om veiliger en efficiënter te lopen.

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier