Nieuws uit de regio

24-07-2019 - Heist-op-den-Berg

Als de baas niet thuis is…

Als de baas ‘out of office’ is, en het is eigenlijk te warm om te werken, wat doe je dan? Bij de  ophaaldienst van Somedi dachten ze: als we nu eens een ijsje bestelden. JOE FM heeft zo’n ‘out of office/ijsjes’-wedstrijd uitgeschreven en de Somedi boys en girls waren bij de gelukkigen.

Een hele middag lang stond de ijskreemkar van Joe FM op de parking van Somedi op het kruispunt, om de medewerkers van een verfrissing te voorzien.  Ondertussen werden verzoeknummers gedraaid op de radio en praatjes gemaakt met de medewerkers van de verschillende diensten. Bij Somedi hadden ze vooral voor zonnige, zomerse nummers gekozen als What A Girl Wants van Christina Aguilera – en Mambo number 5 van Lou Bega. Er kon gedanst worden op Grace Kelly van Mika of Automatic van de Pointer Sisters. En voor de romantische zielen draaide men I Just Called To Say I Love You van Stevie Wonder.

 

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier