Nieuws uit de regio

23-07-2019 - Heist-op-den-Berg

Een blondje op Hestival

Ter gelegenheid van de 15de editie wordt heeft de Hestival-organisatie, in samenwerking met de Heikantse Bierliefhebbers, een biertje op de markt gebracht. ‘Hestival Blond’ is, net als het festival zelf, straffe kost want het is van hoge gisting, hergist op de fles en 8,5 % alcoholvolume.

“Festivals en bier zijn de perfecte combinatie”, vinden voorzitster Katrien De Roover en communicatieverantwoordelijke Robin Bastaens. Voor de jubileumeditie trokken ze naar microbrouwerij Den Triest in Willebroek die het verjaardagsbier voor Heist gebrouwen heeft. Hestival Blond zal niet alleen op 24 augustus op het Heistse evenementenplein verkrijgbaar zijn, maar ook als ‘bier van de maand’ in verschillende Heistse horecagelegenheden.

Hestival heeft zelfs een wedstrijdje uitgeschreven waarbij je 2 x 15 drankbonnetjes of een duoticket voor Hestival Deluxe kan winnen.  Wat moet je daarvoor doen?:
- Neem een leuke foto met je Hestival Blond flesje en post die op Instagram of Facebook.
- Tag Hestival in je foto via #hestival. Vergeet niet je foto publiek te zetten.
- Vermeld met wie je het Hestival Blond wil komen drinken op 24 augustus.

www.hestival.be
www.facebook.com/hestival
www.twitter.com/hestival_heist

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier