Nieuws uit de regio

11-07-2019 - Grasheide

Zomer op de Geshaa

Thuisblijvers in Putte kunnen vanaf 19 juli het vakantiegevoel gaan opsnuiven in het Geshaa Congé Beach Café, dat t.e.m. 27 juli zijn tenten heeft opgeslagen aan de Finse piste, achter het parochiecentrum in de Kerkhoflei van Grasheide. Organisator Stijn Haevelaer heeft voor de vierde editie enkele nieuwigheden bij elkaar gebracht die het nog leuker maken.

Eén van de doelstellingen is dat jong én oud zijn gading vindt in het pop-up zomercafé. Elke dag is er een half uurtje kinderdisco van 18 tot 18.30 u en op dinsdag 23 juli een seniorennamiddag met een live muziekbandje en koffie en taart. Vanaf dit jaar is een hoekje van de zomerbar speciaal ingericht op maat van jongeren met muurschilderingen van een graffiti-artiest, een kickerkast en ‘nageltje klop’. Ook  nieuw is de fiets- en wandeltocht, uitgestippeld in samenwerking met Natuurpunt, met opdrachten onderweg. Een deel van de meubelen werd door de organisatoren zelf in elkaar getimmerd. De hele week is er een uitgebreid animatieprogramma met diverse optredens van lokale groepjes, workshops voor kinderen zoals dromenvangers en zandkastelen bouwen en zelfs een ‘human table soccer’, een soort tafelvoetbal maar dan met levende voetballers in een opblaasstructuur. Er is ook een beachvolleybalveldje aangelegd en op 21 juli is er een volleybaltornooi. Ook de kubbwedstrijd is dit jaar weer van de partij. Eén van leuke optredens is op de slotdag Circo Maximo, die recent nog hoge ogen gooiden in een kleinkunstwedstrijd in het Nederlandse Utrecht. Met de opbrengst wordt het St.Niklaasfeest voor de kinderen van Grasheide gefinancierd. Vroeger zorgde de KWB daar voor, gefinancierd door de mosselfeesten, maar die zouden niet meer doorgaan.

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier