Nieuws uit de regio

07-07-2019 - Hallaar

Hallaar kleurt geel

Onder meer dank zij de schitterende weersomstandigheden was de 54ste Ronde van Hallaar  weer een mooi succes. De loopkoers voor kinderen werd afgesloten op het terrein van de Vrije Basisschool met een huldiging van de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën die toepasselijk met de gele trui mochten lopen.

De Ronde van Hallaar leed enkele jaren geleden aan een tekort medewerkers, maar onder impuls van Filip Laeveren heeft zich een hele ploeg vrijwilligers aangemeld, zodat het sportevenement een lokaal volksfeest kon blijven. Op de afsluitende zondag waren er nog extra wedstrijden voor G-atleten en ‘De Marathon van Hallaar’, een stratenloop van 4 km. Daarin was Jonas Bellekens de snelste voor Tim Van Bael en Thomas Van de Put. Snelste vrouw was Vicky Liekens. De allerlaatste wedstrijd van de Ronde van Hallaar is al enkele jaren de ‘peuterloop’ waarbij kindjes van 2 jaar even mogen nadoen wat hun grote broer of zus een hele week lang in verschillende straten van Hallaar hebben gepresteerd.

De gele truien dit jaar waren voor: Hannelore Verloy, Céril Saliën, Martha Wuyts, Sem Van de Put, Esther Bussche, Tuur Vertommen, Félice De Groof, Camillo Garcia Ferrer, Oona Hendrickx, Mil Van Loock, Ella Verschueren, Dan Staquet, Myrthe Bogaerts, Xander Cobbaut, Amélie Van Dijck, Michiel De Heel, Anouk Sweeck, Lennie Van de Vliet, Roos Salaets, Jordy Van Loo, Siebe Hendrickx en Sepp Heivers.

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier