Nieuws uit de regio

03-07-2019 - Wiekevorst

Open deur op Heist Airport

“Welle hemme alles!”, zelfs een vliegveld in Heist. Op 6 en 7 juli houdt M.A.S.H. (voluit Model Aero Sport Heist) haar jaarlijkse Fly In op haar eigen vliegveld aan de Wiekevorstse Goorweg. Toeschouwers maken er kennis met modelvliegtuigjes in alle maten en kleuren, van de kleine huis-, tuin- en keukenmodellen tot serieuze kleppers met een motorinhoud van 800 cc en een spanwijdte van 9 m.

Tijdens het volledige weekend is er een doorlopend programma, zowel zaterdag als zondag gaan de vrije vluchten vanaf 10 u van start. Dit betekent dat de aanwezige piloten om beurt hun toestellen voorvliegen, een ervaren commentator zorgt voor de nodige achtergrondinformatie. Alle facetten binnen de hobby komen aan bod: kunstvlucht, zweefvliegen, helikopter, tweedekker, driedekker,… tweemotor, driemotor,… kortom, voor elk wat wils. Net zoals bij de vorige edtie is er de mogelijkheid om de modellen van dichtbij te ontdekken. Hiervoor wordt de toegang tot de pits open gesteld tussen 12 u en 12.30 u. Dit is een eenmalige gelegenheid om vanaf de eerste rij alles te kunnen bewonderen en de bouwers/piloten van deze kunstwerken te ontmoeten. Omdat de club een zo ruim mogelijk publiek willen aanspreken en iedereen de gelegenheid willen geven te komen proeven van hun hobby, is de toegang het volledige weekend gratis. Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt van het terrein en dranken en snacks zijn aan democratische prijzen te verkrijgen. Om de kinderen te plezieren zijn er in de loop van het weekend ook verschillende snoepdroppings voorzien. Meerdere modellen worden met snoep geladen, vliegen een korte vlucht en nadien wordt de snoep op het vliegveld gedropt. Voor de aanwezigen is er ook een gratis tombola voorzien met enkele mooie prijzen, waaronder onder andere 2 gratis ballonvaarten.

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier