Nieuws uit de regio

30-06-2019 - Schriek

Te warm om te lopen

Zweten geblazen in de omgeving van de Leuvensebaan te Schriek waar de 32sste Groentejogging van VOC Schriek en de KWB werd gelopen. Voor de afstanden van 3 en 6 km kwam nog redelijk wat volk opdagen (respectievelijk 102 en 52 atleten) maar voor 9 en 12 km was het blijkbaar te warm want daar werden slechts 26 en 15 deelnemers genoteerd.

De organisatie had er nochtans alles aan gedaan om er een mooie wedstrijd van te maken: vernieuwd parcours over rustige landwegen en bospaden en extra drank en ijsjes voorzien om de dorstigen te laven.

Op de kortste afstand was Mitch Vanwinkel uit Brecht de snelste voor Jannick Mulkers en Kim Beynaerts. De Heistse Linde Van Aelst werd 6de en 1ste vrouw. Op de 6 km kwam Jeroen Rijnders uit Ramsel als eerste over de meet voor Wiekevorstenaar Jonas Bellekens en Kristof Nevelsteen uit Heist. Hier was Iris Teniers (foto) uit Betekom de eerste vrouw.  Itegemnaar Pieter Geens trotseerde het beste de hitte op de 9 km en Heistenaar Geert Verschaeren werd winnaar op de 12 km. Iedere deelnemer ging wel met een gezond groente- of fruitpakket naar huis.

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier