Nieuws uit de regio

08-06-2019 - Putte

Putse feesten: gejaagd door de wind

Door de aangekondigde wind wordt het programma van de Putse Feesten van 8 en 9 juni hertekend. Door een besluit van burgemeester Gysbrechts is er op zaterdag geen animatie op het hoofdpodium. De Romeo’s verhuizen naar zondag en enkele andere attracties worden geschrapt.

Naar aanleiding van de voorspelde rukwinden (code geel WIND is van kracht in het hele binnenland tot 17 uur op zaterdag 8 juni 2019) is er een besluit van de burgemeester opgesteld waarin een verbod is opgelegd voor deze periode tot het opstellen van tenten en structuren die niet bestand zijn tegen felle windbelastingen (90 km/u).De programmatie van de festiviteiten is door de Putse middenstand, in samenspraak met het gemeentebestuur  aangepast. Handelaars en horeca verwelkomen bezoekers uiteraard van harte in hun winkels en zaken.

Voor zondag 9 juni is de planning van het podium herbekeken en de Romeo’s zullen om 14 uur van de party zijn:

13u30     Clown Pleks

14u00     De Romeo’s

15u30     Kids on the dancefloor

17u00     Laura Omloop  

18u00     Maarten Van Coillie

19u00     Pino Baresi

20u00     Dj Milano

Putte Gooit met Marcske van de Kampioenen, Les Copines en Coco Jr & The All Stars, voorzien voor zaterdag, zullen dus voor een andere keer zijn.

 

 

 

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier