Nieuws uit de regio

06-06-2019 - Tremelo

Pasar viert verjaardag met zomerzoektocht

Pasar Tremelo - Baal bestaat dit jaar 30 jaar. Dat wordt gevierd op zondag 6 oktober maar in de aanloop daar naartoe kan je deelnemen aan een zomerzoektocht in Tremelo, Baal en Ninde. Er vallen heel wat mooie prijzen te winnen.

De zomerzoektocht loopt van 15 mei tot 15 september 2019. Via gewone vragen en fotovragen kan je kennis maken met de mooiste plekjes uit Tremelo, Baal en Ninde. De zoektocht is beschreven als een fietstocht maar laat dat je niet tegenhouden om het traject (of delen ervan) te voet af te leggen. Vertrekken doe je aan de kerk van Tremelo maar omdat de tocht lusvormig is kan je ook elder de tocht aanvatten. De afstand bedraagt ongeveer 20 km.

Deelnemen?
Deelnemingsformulieren kosten 5 euro en zijn te verkrijgen bij:

  • Buurtwinkel Luc, Baalsebaan 324, Baal
  • Brasserie 't Kapittel, Pastoriestraat 67, Baal
  • De Loft - Press & Bookshop, Grote Bollostraat 2, Tremelo
  • Café Het Raadshuis, Werchtersebaan 2, Tremelo

Aan de zoektocht zijn talrijke mooie prijzen verbonden. Voor de prijzenpot kon Pasar rekenen op de medewerking van een twintigtal handelaars uit Tremelo en Baal. De winnaar krijgt een fiets van het Niels Albert Bike Center en alle andere prijzen zijn waardebonnen van lokale handelaars. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 6 oktober 2019 om 17u in de zaal van Café Het Raadshuis (Werchtersebaan 2, 3120 Tremelo). Op die dag organiseert Pasar Tremelo - Baal ook zijn jubileumwandeling en is er de officiële viering van het 30-jarige bestaan.

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier