Nieuws uit de regio

09-02-2019 - Booischot - Pijpelheide

Wandelen voor een wafeltje

In Den Toer van Heist is het op zondag 17 februari de beurt aan de KWB van Pijpelheide. Halen de mannen van de Hei  met de Wafeltjeswandeling ook 1000 deelnemers of meer op hun zondagse uitstap?

 Plaats van verzamelen is het parochiecentrum van de Pijpelhei, zaal Ter Heide aan de Schrieksesteenweg.  Officieel kan je starten vanaf 8 uur ‘s morgens, maar de ervaring leert dat om 7 uur de eerste enthousiastelingen al staan te popelen om hun kilometers af te malen. Secretaris Jos Schauwaers en het team van KWB Pijpelheide hebben verschillende trajecten uitgetekend van 5 – 7 – 9 – 13 – 15 en 20 km. De kortste afstand is geschikt voor rolstoelen, voor de andere afstanden moet het droog weer zijn als peuters in de buggy willen meewandelen. De wandelingen gaan vooral richting het tuinbouwgebied van Schriek tot aan het grote wateropvangbekken in Heist-Goor. Een tussenstop is voorzien in de kantine van FC Diamant. Terug in de vertrekzaal kunnen nieuwe krachten opgedaan worden met pannenkoeken, Brusselse wafels, soep en broodjes. Deelnemen kost slechts 1,50 euro (KWB-leden: 1,20 euro). Dank zij een gulle sponsor is in de prijs een lekkere versnapering inbegrepen. Meer info bij Patric Van Nuffelen 0477/687378.

De volgende wandelingen van Den Toer van Heist zijn op 10 maart de Werfteling in Heist-station en op 31 maart de Raambeekvallei in Schriek.

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier