Nieuws uit de regio

06-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Elentriek zingt 18.500 euro bij elkaar

Op zondag 23 december speelde de Heistse covergroep Elentriek, samen met een rits gastvedetten, 30 Nederlandstalige covers in Cultuurcentrum Zwaneberg. Alles samen mochten Gert Dupont en zijn compagnons een opbrengst van 18.500 euro verdelen.

De playlist werd samengesteld door mensen die via de website mochten bieden op 150 Nederlandstalige nummers, 150 parels gekozen uit een slordige 50 jaar Nederlandstalige muziek. Verschillende biedingen, van 1 tot 1000 euro, gebeurden door families of bedrijven die samen legden.  Het hoogste bod was voor ‘Leef’ van André Hazes jr.  De biedingen brachten een dikke 8000 euro op.  Het concert was met 700 aanwezigen volledig uitverkocht en de Zwaneberg-receptie moest nog vele kandidaten teleur stellen. De inkomkaarten en de gulle giften aan de bonnekesverkoop brachten ook meer dan 10.000 euro op.

Drie ‘goede doelen’ kregen elk 6.166,6 euro. G-Muziek, met peter Paul Michiels, gaat het gebruiken om de muziektherapeute te betalen.  De scouts van Akabe Albatros zullen het alvast nodig hebben voor de geplande nieuwbouw van hun lokalen te Pijpelheide en De Speelhoeve in Vremde, waar verschillende Heistse jongeren verblijven, zal het ook gebruiken voor muziektherapie. Gert Dupont beloofde om van ‘Elentriek voor ’t leven’ een tweejaarlijks evenement te maken.

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier