Nieuws uit de regio

06-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Smullen bij de pompiers

De vriendenkring van de Heistse pompiers organiseert een restaurantdag op zondag 17 februari in de parochiezaal van Booischot aan Ter Laken (achter de kerk). Je menu bestellen doe je op www.brandweer-heist-op-den-berg.be

De Heistse brandweer in de Broekstraat maakt sedert een tijdje deel uit van ‘Brandweer Rivierenland’, alles samen ongeveer 850 beroeps en vrijwilligers, verdeeld over 15 brandweerposten en 18 gemeenten. Heist ligt een beetje op een uithoek van het werkgebied dat zich uitstrekt tot Bornem en St-Amands. Aan de Broekstraat zijn 10 professionele brandweermannen en ongeveer 45 vrijwilligers actief. Met de opbrengst van de restaurantdag worden verschillende activiteiten gefinancierd die de groepsgeest in het korps bevorderen. “De tijd dat pompiers vooral goed moesten kunnen drinken, ligt al een hele tijd achter onze rug’, aldus Kevin van de vriendenkring. “Twee keer per maand doen we een oefening, en wij bieden dan achteraf een etentje aan. In de ontspanningsruimte hebben wij onder meer gezorgd voor een televisie”.

Op het zondagse menu staat voor ieder wat wils: mosselen met frieten of brood, kipfilet met champignons of appelmoes, stoofvlees en koude schotel en crurryworst voor de kinderen. Als nagerecht kies je een ijsje, rijstpap of chocomousse. Bij je bestelling geef je ook op in welke shift je komt lunchen of dineren: 11.30 u – 13.30 u 16.30 u of 18.30 u. Elk jaar komen meer dan 400 Heistenaars smullen bij de Heistse pompiers.

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier