Nieuws uit de regio

03-02-2019 - Itegem

Voor iedereen die op een appartement woont

De nieuwste productie van Toneelkring De Eendracht behandelt een onderwerp waar iedereen die op een appartement woont, wel eens mee de maken krijgt: de vergadering van de mede-eigenaars. In Itegem is het echter geen serieuze bedoening, maar een knotsgekke klucht, een typische Franse komedie die zorgt voor een ontspannende avond.

De jaarlijkse vergadering van mede-eigenaars van een klein appartementsgebouw dreigt in chaos uit te monden door een overvolle agenda, het voorstel om een lift te installeren en de zogezegd geheime relatie tussen één van de eigenaars en de syndicus. U wordt ondergedompeld in een bad van egoïsme, leugens, ontrouw en wansmakelijk gedrag. Waarbij elk dagdagelijks voorvalletje wordt opgeblazen tot een regelrechte ramp en waarbij elk van de eigenaars z’n ware aard laat zien met al z’n positieve, maar zeker ook z’n negatieve, venijnige, maar o zo menselijke kantjes.

‘De mede-eigenaars’ van Gerard Darier was een megasucces in Avignon en Parijs en lokte daar zowat 70 000 toeschouwers.

Op de planken ziet u Bert Peers, Karine Verstraelen, Karine Moons, Marc Dresselaers, Eric Dyck en Marleen Geirnaert. De regie is in handen van Steven Savelkoels, o.m. oprichter van Judas Theater producties. Opvoeringen in de parochiezaal van Itegem aan de Schoolstraat op zaterdag 9 februari om 20 u, zondag 10 februari (19 u), zaterdag 16 februari (20 u) zondag 17 februari (15 u en 19 u), donderdag 21 februari (20 u)en zaterdag 23 februari (20 u).
Kaarten reserveren op www.fanfare-de-eendracht.be of via 0494 36 78 35 (tussen 18 en 20 uur)

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Speciale promoties Check het hier