Nieuws uit de regio

31-01-2019 - Heist-op-den-Berg

Waar blijft de sneeuw?

Op Wereldgedichtendag 31 januari hadden we sneeuw verwacht in Heist-op-den-Berg terwijl een groot deel van Vlaandere poëtisch wit werd gekleurd. Helaas in de Kempen alleen vrieskou en een miezerige motregen. Daarom deze poëzie van de Heistse dichteres Begga Mariën, een mijmerend gedicht, over toen we ons nog geen zorgen maakten over ons klimaat, en het gevoel van vrijheid nog écht was

SNEEUW

Ik kan mij haast niet herinneren hoe het was
toen alles verblind was
door het alom omringende licht

Alles wit, flikkerend, als een Kerstboom
Alle wegen onbekend
Elk pad geëffend

Stappen die blozend vertraagden
en kraakten als oude trappen.
Jeugd die danste en gleed op glad ijs.

Witte bedden op de huizentoppen
die stoom afbliezen voor een periode van vrede en stilte
van vrijheid zonder afgelijnde horizonten.

Begga Mariën

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier