Nieuws uit de regio

28-01-2019 - Heist-op-den-Berg

Goochelen met fanfaremuziek

De fanfare De Berthoutzonen uit Hallaar heeft voor haar concert in CC Zwaneberg ditmaal geen gastmuzikant uitgenodigd, maar wel  goochelaar Kobe Van Herwegen, o.m. bekend van zijn eigen goochelprogramma AbraKOdabra . In een vroeger leven was Van Herwegen nog Ketnet-wrapper,  reporter bij Vlaanderen Vakantieland en lid van de Ghost Rockers.

Op zaterdag 9 (om 20 u) en op zondag 10 februari (om 15 u) treedt Van Herwegen samen met De Berthoutzonen op  in de blauwe zaal van Zwaneberg voor een uniek concert. Voorzitter Marc De Raedt en dirigent Bert Van Thienen hebben de goochelaar uitgenodigd om samen ‘Magie en Melodie’ te maken. “Wij waren out-of-the-box op zoek naar iets anders, o.m. om meer jonge mensen naar een concert te lokken”, vertelt voorzitter De Raedt. ‘Kobe was onmiddellijk zeer enthousiast over ons voorstel. Eerder had hij al een voorstelling gemaakt met klassiek concert, maar nog nooit met een fanfare.“ Voor de gelegenheid hebben de Berthoutzonen enkele muzikale sprookjes uit de Efteling ingestudeerd, maar ook Swinging Safari van Bert Kaempfert en de tune van Harry Potter om het magische moment nog een beetje meer in de verf te zetten. De Raedt: “De sprookjesschrijver Hans Christian Andersen schreef ooit ‘Daar waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek’. Als we samen in een magische wereld stappen waar woorden en muziek elkaar ondersteunen, dan gaan we zweven en volop genieten van wat er zich voor ons afspeelt.” Toegang: 12 euro (of 9 euro in voorverkoop). Speciale voorwaarden voor jongeren in groep: zie www.berthoutzonen.be

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier