Agenda activiteiten

Woensdag 14 augustus 2019

Zomerterras: Triplex en Discobaar Volle Petrol

Tijdens de zomermaanden gaan de zomerterrassen weer door in Putte met muziek, ambiance, frisse zomercocktails en lekkere hapjes.
De reeks zomerterrassen wordt in schoonheid afsluiten in Beerzel op woensdag 14 augustus vanaf 20u. De leden van Triplex brengen hier akoestische covers van werkelijk vanalles. Nadien is er nog een afterparty met Discobaar Volle Petrol.

Locatie

Buitenschoolse Kinderopvang De Cacetoe - Borgstraat 52 - 2580 Beerzel

Organisatie

Gemeente Putte
Ann Olbrechts
T. 015 76 78 83
info@putte.be
www.putte.be

Meer over deze organisator

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier