Agenda activiteiten

Zondag 07 juli 2019

Kovéra Classic

21ste Kovéra Classic voor wielertoeristen & familiefietsers. Van aan de Kovéra fabriek (Industriepark 58, Hulshout) fiets je over afstanden van 90, 60, 35 en 20 km. Er is een uitgebreide bevoorrading voorzien en een gratis geschenk voor iedere deelnemer.

Meer info: www.pallietertrappers.be

Locatie

Kovéra Fabriek - Industriepark 58 - 2235 Hulshout

Organisatie

Pallietertrappers
info@pallietertrappers.be
www.pallietertrappers.be

Meer over deze vereniging

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Speciale promoties Check het hier