Agenda activiteiten

Donderdag 15 augustus 2019

Avondopening water- en uitkijktoren

De uitkijkgaanderij van de watertoren biedt een prachtig uitzicht, ook 's avonds en daar kan je tweemaal per jaar van gaan genieten.
Bij avond kan je vaststellen hoe de zon langzaam ondergaat en de verlichting het landschap een totaal ander uitzicht geeft. In het feeërieke beeld van duizenden lichtjes ontdek je heel wat: grote verkeerswegen, stads- en dorpskernen en industriegebieden. Bij goede weersomstandigheden zie je de verlichting van de landingsbaan van Zaventem en met een beetje geluk en een verrekijker kan je ook de bollen van het Atomium waarnemen.

Kom dus zeker een kijkje nemen op donderdag 15 augustus 2019 tussen 20 en 23u in de Heistse water- en uitkijktoren.
Volwassenen betalen 2 euro, kinderen (- 12 jr.) en groepen van minstens 15 personen betalen 1 euro. De allerkleinsten (- 6 jr.) mogen gratis binnen.

Locatie

Water- en uitkijktoren - Kerkhofstraat 4 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Toerisme Heist-op-den-Berg
T. 015 25 15 82
toerisme@heist-op-den-berg.be
www.heist-op-den-berg.be/toerisme

Meer over deze organisator

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier