Agenda activiteiten

Dinsdag 04 januari 2022

Brass & Voices

Concert met Brass Band Heist en het koor Laudate. 2022 goed inzetten met muziek, het kan. Brass Band Heist (koperblazers) en Laudate (koor) slaan de handen in elkaar en laten “koperklanken en stemmen” versmelten tot een geheel waar je alleen maar kan van snoepen. Het wordt geen traditioneel Nieuwjaarsconcert maar wel een concert waar blaasmuziek en koorklanken worden verweven of los van elkaar te horen zullen zijn. Op het programma o.a. muziek van Karl Jenkins, Simon Van Hoecke en Wim Bex vermengd met fragmenten uit The Sound of Music en Les Misérables. Kaarten: Voorverkoop: 12 € Kassa: 15 € Kaarten via CC Zwaneberg https://www.zwaneberg.be/e2151/brass-voices

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Brassband Heist
Patrick Havermans
T. 0498 271099
secretariaat@brassbandheist.be
www.brassbandheist.be

Meer over deze vereniging

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Speciale promoties Check het hier