Agenda activiteiten

Zondag 19 december 2021

Elentriek voor 't leven

Elentriek, Cultuurcentrum Zwaneberg en Radio Christina slaan de handen in elkaar en organiseren op zondag 19 december 2021 een ongeziene en ongehoorde Nederlandstalige top 30 ten voordele van CaSaDicolore, G-muziek en Akabe Albatros Pijpelheide. 30 Nederlandstalige nummers, helemaal live gebracht door coverband Elentriek die voor de gelegenheid schoon lokaal Heists volk optrommelt, zoals De Flosh, Jef Deckers, Steven Goegebeur, Wim Ceulemans, DJ Easy Bies, e.a.

Het opzet is even simpel als geniaal: Elentriek maakte op hun website www.elentriek.com een bloemlezing van 150 Nederlandstalige liedjes. Je kiest uit deze lijst zoveel nummers als je maar wil en je stort voor elke keuze een bedrag (alweer zoveel je maar wil). De score wordt netjes bijgehouden en de 30 nummers die het meeste geld in het laatje brengen vormen zo de weergaloze top 30 van de avond. Verhoog je inzet en zet samen met je collega’s in op de keuze van jouw bedrijf. Pas dan verhoog je de kans dat jouw favoriet ook de eindstreep zal halen.

De ticketverkoop start op maandag 1 november 2021 om 9 uur via de website www.zwaneberg.be.

Tot 15 december kan je jouw persoonlijke stem uitbrengen en zo mee de playlist voor een muzikaal festijn bepalen. Om het vorige record van € 16.080 te verpulveren, ... is het nu aan Heist-op-den-Berg!

 

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Speciale promoties Check het hier