Agenda activiteiten

Woensdag 01 september 2021 t.e.m. dinsdag 07 september 2021

Gratis proeflessen dans

Van 1 t/m 7 september 2021 organiseert Danscentrum Movere gratis proeflessen kleuterdans, kinderdans, moderne dans, streetdance, ladydance, klassiek ballet, zumba en G-dans,... Iedereen is van harte welkom om onze lessen uit te proberen! Het volledige uurrooster kan je terugvinden op www.danscentrummovere.be. Movere vzw is een jonge en dynamische dansschool met danslessen in Heist-op-den-Berg (De Sporthal) en Wiekevorst (Lagere School). Onder leiding van een gediplomeerd en ervaren team bieden wij kwaliteitsvolle danslessen aan in modern, streetdance, klassiek ballet, peuter- en kleuterdans, kinderdans en G-dans. Kinderen kunnen in ons danscentrum terecht vanaf 3 jaar, maar ook tieners en volwassenen zijn welkom! Door onze werking in kleinere groepen en in verschillende niveau's krijgt elke danser, beginner of gevorderd, de kans om zijn danskwaliteiten verder te ontwikkelen op eigen tempo. Kom gerust al onze danslessen gratis uitproberen tussen 1 en 7 september.

Locatie

de Sporthal - Lostraat 48A - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Movere
Jozef Heylen
T. 0472 22 43 94
info@danscentrummovere.be
www.danscentrummovere.be

Meer over deze vereniging

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Speciale promoties Check het hier