Agenda activiteiten

Zondag 31 mei 2020

Heist Loopt & Wandelt VIRTUEEL

Bewegen en sporten is gezond, ook in tijden van Corona. Omdat de zomereditie van Heist Loopt & Zingt dit jaar niet kan doorgaan en we toch geld willen inzamelen voor het goede doel via Actie Zorgenmens organiseren we dit jaar de eerste virtuele jogging en wandeling en dat ten voordele van twee Heistse goede doelen. Dit gaat door op zondag 31 mei 2020.

Joggers en wandelaars kunnen zich inschrijven voor een loopje of een mooie wandeling van 5 km of 10 km. De deelnameprijs bedraag € 5 per deelnemer. Na de inschrijving ontvang je via e-mail of sms een link naar een app die je op je mobiele telefoon moet installeren. Op de dag van het evenement ontvang je 's morgens een code om de app te activeren en ben je onmiddellijk deelnemer van Heist Loopt en Wandelt Virtueel. Aan de hand van de registraties op de app worden jullie prestaties, afstanden en tijden bijgehouden. Tijdens de dag staan we met z'n alleen in contact via onze Facebookpagina en de Raceapp en kan je elkaar in het oog houden en aanmoedigen.

Praktisch
Zondag 31 mei kan je starten tussen 9u en 16u. Je vertrekt van waar je wil en je komt aan waar je wil. Je kiest zelf je mooiste route over een afstand van 5 of 10 km. Leef wel de social distancing-regels na en wandel of loop niet in groep.

Goede doelen
Een medaille voor alle zorgverleners en de Sociale Kruidenier waar producten verkocht worden tegen een lage prijs aan mensen die dit echt nodig hebben.

Locatie

- -

Organisatie

Actie Zorgenmens & Rotary Heist
T. 015 24 12 65
info@actiezorgenmens.be
www.heistloopt.be

Meer over deze vereniging

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier