Agenda activiteiten

Zaterdag 02 mei 2020 t.e.m. zondag 03 mei 2020

Toonmomenten

Na dansvoorstelling 'Home' in 2019 staan de dansers van Danscentrum Movere opnieuw op het podium van Cultuurcentrum Zwaneberg en dit keer met onze 'Toonmomenten'. Elke groep krijgt hier de kans om een choreografie op het podium te brengen en dit met aangepaste kledij, dansopstellingen,... Onze toonmomenten gaan door op 2 mei (13.30u en 17.30u) en op 3mei (14u). Iedereen is van harte welkom om te komen kijken! Tickets worden verkocht via onze website (www.danscentrummovere.be) en dit vanaf woensdag 4 maart om 20u! Voor meer informatie kan u steeds terecht op info@danscentrummovere.be

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Movere
Jozef Heylen
T. 0472 22 43 94
info@danscentrummovere.be
www.danscentrummovere.be

Meer over deze vereniging

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier